Om Nordic Number Hosting

Hvorfor vælge Nordic Number Hosting som din IT samarbejdspartner

Hvem er Nordic Number Hosting og hvad kan vi tilbyde?

Vi har samlet 15+ års erfaring i et og samme sted for at kvalitets sikre og sørge for den absolut bedste løsning. Vi ved nemlig hvor vigtig din data er og hvor stor en forskel det kan gøre for din forretning. Derfor har vi sikret os at vores datacenter opfylder meget strikse krav til sikkerhed med bemandet vagter og supporter on location, selv jule aften. Det giver ro både for os, men også for dig som kunde.

Vores Værdier

“Alt hvad vi gør, kommer fra vores tro på, at vi skal udfordre standarden og tænke anderledes.

Det gør vi ved, at sikre en optimal drift og sikkerhed. Uden at gå på kompromis med dine data. Alt det pakket ned i en simpel løsning i øjenhøjde med vores kunder.

Resultatet er en pålidelig og ukompliceret hosting løsning. Hvor fokus er, at skabe og bevare et åbent og tæt samarbejde med vores kunder og partnere.”

Kvalitet

Vi bestræber os på altid, at levere det bedste produkt. Vi samarbejder med nogle af de stærkeste i branchen. Det betyder blandet andet, at alt hardware altid er godkendte mærkevarer.

Ydelse

Langsom yde evne finder du ikke hos os. Som en del af vores kvalitets tjek har vi sikret, at vores datacenter kan levere. Det gør de med hele 6 redundante 10 GBits/s linjer, selvfølgelig fra forskellige udbyderer, skulle uheldet være der.

Værdi

Vi vil ikke nødvendigvis være de billigste på markedet, men vi vil altid bestræbe os på, at omkostnings minimere uden at gå på kompromis. Den besparelse giver vi videre til dig som kunde.

Sikkerhed

Al data bliver sikkerhedskopieret mellem to uafhængige lokationer med over 200 km. afstand.

Scott Petersen

+45 36 990 270

Ring idag og lad os sammen finde frem til den helt rigtige løsning til jer.