Hostede Applikation

Lad os hoste dine applikationer

Hostede Applikationer - Arbejdsstationer i skyen

Med Hostede applikationer sikre du at dine programmer altid er opdateret og tilgængelig, uanset hvor du prøver at tilgå dem. Det er muligt ved at installere jeres programmer på en hosted server hos os. På den måde sikre du en smidig og let tilgængelig adgang til jeres programmer uanset hvor i verdenen i befinder jer.


Hvis jeres behov ændre sig – så er det langt mere ressourcebesparende at lade Nordic Number Hosting tilpasse løsningen så den igen passer til jeres setup. Derved sikre i mest mulig fleksibilitet uden at skulle investere i nyt udstyr og bruge en masse tid.

Med jeres arbejdsstationer og servere i cloud’en, logger i blot på. Nemt og bekvemt.


Sikkerheden bag:

Personfølsom data, skal ifølge EU, ligge inden for EU og du skal som virksomheds ejer kunne verificere dette. Du kan derfor trygt have dine data hos Nordic Number Hosting, da vores datacenter ligger i Tyskland og lever op til alle sikkerheds krav.

Du kan læse mere om vores datacenter og sikkerhed her.

Kontakt os allerede nu!


Udvalgte FAQ

Har du flere spørgsmål eller kan du ikke finde den løsning der passer til dit behov, så ring til os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar til at tage imod dine spørgsmål.

Ring nu på 36 990 264

Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontakt formular

Skriv til os
Nej, Nordic Number Hosting sørger for altid at opdatere udstyret så det passer til jeres løsning. På den måde spare du som virksomhed en masse ressourcer i form af både tid og investeringer i servere. Desuden vil dine programmer også altid være opdateret, da de kun skal opdateres et centralt sted.
Ja, alle vores planer har gratis support, naturligvis på dansk. Vi tilbyder support via telefon, chat og e-mail.
Programmerne kan tilgås uanset location, så længe der er internet adgang. Står du hos en kunde og vil vise en funktion, kan du derfor trække dit proram frem og vise onsite.
Besparelser i strøm og køling udgør en stor besparelse ud over investeringerne i udstyret. Derudover skal i hellere ikke låse en IT- medarbejder til at passe og vedligeholde serveren, det klarer vi.
Vi kan hoste stort set alle tænkelige programmer om det måtte være regnskabs programmer eller special designet programmer til jeres behov.